Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка на Торонто от caccn.ca

Снимка на Торонто от caccn.ca

Торонто се намира в югоизточната част на Канада. Той е най-големият град в страната и се характеризира с голямо разнообразие от етнически групи - в кварталите му се среща далекоизточна, средиземномораска и британска атмосфера. След Втората световна война в Торонто идват имигранти от различни краища на света - от Италия, Португалия, Гърция, Китай, Украйна, Унгария, Германия и много други.

Смята се, че Торонто е финансов и икономически център на страната. Освен това той е и здравен, културен и изследователски център на Канада. В града се намира най-високата свободно стояща сграда в света с височина 553 м - Телевизионната кула (Си Ен Тауър).

Вземете вашите самолетни билети до Торонто през интернет на адрес http://www.paravion.bg/самолетни-билети/дестинации/kanada/toronto.

Категория:  По света      Етикети: ,


Добави коментар за Торонто

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa