Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка на Кайро

Снимка на Кайро от Ian Magrath

Кайро е столицата на Египет. Тя се простира на десния бряг на река Нил, като нейното население е около 15 млн. души, което я прави най-голямата столица в Африка. Кайро е поредният град на контрасти - на едно място се събират бедност - богатство, малки къщи и небостъргачи. Египетската столица събира в себе си многовековна история, голяма смесица на различни архитектурни стилове, религии и епохи. В Кайро има останки от преди няколко хилядолетия, повече от 500 джамии и множество християнски сгради.

Почивката до Египет винаги е приятно преживяване, а с различните оферти за самолетни билети до Кайро http://www.paravion.bg/самолетни-билети/дестинации/egipet/kayro можете да спестите и средства.

Категория:  По света      Етикети: , , ,


Добави коментар за Кайро

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa