Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Вълчи дол

Снимка на Вълчи дол от actualno.com

Снимка на Вълчи дол от actualno.com

Вълчи дол е град в Североизточна България, където се намира единствената ски писта в тази част на страната. Пистата на Вълчи дол е с дължина около 250м.

Категория:  На ски      Етикети:


7 коментари

 1. Милена каза,

  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: straaaaashni sme nie tuka beee iii ski pista si imamee :wink: :wink: :wink: :razz: :grin:

  януари 27th, 2010 в 15:00

 2. Светла каза,

  Имате ли ски под наем за пистата на Вълчи дол?

  януари 28th, 2010 в 21:42

 3. Краси каза,

  Може ли да дадете телефон за контакти на пистата ?

  януари 29th, 2010 в 9:41

 4. иванова каза,

  Някой може ли да ми даде телефон за връзка с хижата във Вълчи дол?
  Какви са ценните, за нощувка?

  февруари 10th, 2010 в 10:55

 5. Крис каза,

  Каква ти писта…по скоро дълга пързалка…да не говорим,че няма абсолютно никаква поддръжка и терена е осеян с неравности :mrgreen: :mrgreen:

  февруари 5th, 2011 в 11:45

 6. Невена каза,

  Искам да ви кажа,че вярно-пистата във Вълчи дол не се подържа,но на нас много ни хареса там.Е на някои много добър скиор може да не е особенно доволен ,но човек трябва да се радва и на това,защото не всеки има възможност за ски на Банско,Пампорово……….

  юни 7th, 2011 в 22:11

 7. Невена каза,

  а интересни са и тези неравности на терена и макар пистата да не е много дълга емоции има дали ще прескочиш или заобиколиш някое препядсвие или ще се забиеш в дървото което се намита почти на края на пистата :lol: Ние отидохме с децата и бяхме с пояси за сняг и преживяването беше незабравимо.Накрая бяхме на кълбета :wink: Имаше и няколко скиори със сноуборд и да ви кажа момчетата също бяха доволни.

  юни 7th, 2011 в 22:20

Добави коментар за Вълчи дол

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa