Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка на Шкорпиловци от Мила Василева

Снимка на Шкорпиловци от Мила Василева

Шкорпиловци е село в Североизточна България, което се намира в близост до Варна. То е спокойно място за лятна почивка, което съчетава морски плаж и планински поляни. В Шкорпиловци има множество хотели и почивни станции.

Категория:  На море      Етикети:


3 коментари

 1. екатерина макавеева каза,

  много диво и странно място. имайте предвид, че няма аптека, а като потърсих читаво плажно мляко като нивеа или гарние, ми отговориха, че за този курорт тези марки не били “удачни”… плажът е голям и доста спокоен, но бунгалата са пълна скръб, за хотелите не знам…

  август 6th, 2009 в 15:54

 2. Руми Василева каза,

  Това място е прекрасно райско кътче, но не и за любителите на лукса. Как пък не го проумяха … на къмпинг не се ходи с чувалите козметика, обувки и дрехи. Който търси лукс и нощни купони - нека отиде в Албена или Златните. Аз пък си искам спокойствието и живописните гледки - комарите не ме бъркат (има аутан), а плажно масло може да си купиш преди да дойдеш в курорта!

  август 11th, 2009 в 11:53

 3. николета каза,

  това място е страхотно не съм била на бунгала нито пък във хотел ,но ходя там жсяко лято от 7 години аз там прекарвам страхотно защото съм на палатки .Там е като рай! Ако искаш слънце слизаш на плажа :cool: . Ако искаш сянка качваш се във гората . Вечерно време излизаме на расходка и си купуаваме нещто за вечеря,играем игри,а когато излезем от водата отиваме на душовете понеже водата на душовете е студена влизаме в морето и тогава на бегом пот душовете това място не е за кукони и лигли :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

  декември 12th, 2009 в 17:08

Добави коментар за Шкорпиловци

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa