Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка от Милано

Снимка от Милано от destination360.com

Милано е вторият по големина град в Италия след Рим. Той има голямо икономическо, културно и историческо значение. В града се намират голям брой забележителности, като по-популярните са катедралата “Дуомо”(неоготически стил), покритата галерия на Виктор Емануил, един от най-известните оперни театри “Ла Скала”, замъкът “Сфорцеско” и църквата “Санта Мария де ла Грация”(в нея е изложена “Тайната вечеря” на Леонардо да Винчи). Милано печели слава и с футболните отбори Милан и Интер.

Пътуването до Милано вече е лесно и удобно със самолетни билети на ниски цени от http://www.paravion.bg/самолетни-билети/дестинации/italiya/milano. Освен Милано, търсете и други дестинации с евтини билети.

Категория:  Европа      Етикети: , , ,


Добави коментар за Милано

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa