Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка от Копенхаген

Снимка от Копенхаген

Копенхаген е столица на Дания и много красив град с типично северна архитектура. Пешеходната зона в центъра и около пристанището Нюхавн, развлекателните паркове Тиволи и Бакен и малката, но световно известна статуя на Малката русалка носят неповторимия скандинавски облик на града. Заслужава да се посетят още много музеи и други места, но най-забележителното е в покрайнининте на Копенхаген - замъците Хелсиньор (замъкът на Хамлет) и Хилерьо, където има невероятни зелени градини. Огромни площи в предградията са превърнати в красиви паркове с езера и вековни гори, където сърни и дори елени се разхождат свободно, без да ги интересува, че от всички страни на гората им има град.

Вижте актуалните цени на самолетните билети до Копенхаген http://www.paravion.bg/самолетни-билети/дестинации/daniya/kopenhagen. Най-добрите оферти за полети до Копенхаген.

Категория:  Европа      Етикети: , , , ,


Добави коментар за Копенхаген

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa