Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка в катедрала във Виена

Снимка в катедрала във Виена

Виена е столица и най-голям град в Австрия. Тя е разположена на двата бряга на река Дунав. Столицата е важен икономически, културен и исторически център. В нея се намират седалищата на някои международни организации - ОПЕК и някои организации на ООН. Във Виена могат да се видят много музеи и театри - Музеят Леополд, Императорския театър, Музеят на история на изкуствата, Музейният квартал, Народния театър, Театъра в Йозефщат. Някогашният имперски блясък на австрийската столица се усеща от многобройните замъци и дворци.

Самолетни билети на ниски цени до Виена от самолетни-билети/дестинации/avstriya/viena. Търсете офертите за самолетни билети на ниски цени и до други европейски столици.

Категория:  Европа      Етикети: , , , , ,


Добави коментар за Виена

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa