Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка на Смолян от rozhen.com

Снимка на Смолян от rozhen.com

Смолян е разположен в красива речна долина в Родопите и е много интересен град с продълговата форма. Дори от центъра разстоянието до гористите склонове от двете страни на долината е не повече от 5 минути. Въздухът е чист и свеж, ососбено след дъжд, а околните места са чудесни за планински и селски туризъм. Смолян е известен и с планетаруима си, който е основна забележителност в града.

Категория:  Градчета      Етикети:


1 коментар

  1. MARIQ каза,

    Градът, който ще ви плени и омагьоса, който ще ви накара да се заредите с енергия и сила. Посетети го и няма да съжалявате, а напротив, който веднъж е идвал ще дойде и втори път.
    В близост до града, а и в самия град има много места които може да разгледате и да останете очаровани. Красива природа и чист въздух. И не на последно място хората в този край са много добродушни и гостоприемни.

    август 4th, 2009 в 12:39

Добави коментар за Смолян

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa