Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Снимка от Сандански от sandanski.free.bg

Снимка от Сандански от sandanski.free.bg

Град Сандански се намира в Югозападна България и е разположен на 240 м надморска височина в Санданско-Петричката котловина, в подножието на Пирин. Известно е че Сандански е най-топлият български град през всички сезони. Тук въздухът е много чист, а Зимата мека, като сняг и мъгла почти няма. В Сандански всяка година се провежда фестивалът „Пирин фолк”, който привлича туристи от цяла България и съседните страни.

Сандански е известен като един от спа курортите на България - притежава над 80 термални извора. Това е причината за многото спа хотели в Сандански, някои от които се отличават с огромни и спа центрове, сред тях е един 5 звезден и няколко 4 звездни. Спа туризмът и уникалният климат са причината все повече туристи да търсят уюта на модерните хотели в Сандански. Посетите ли веднъж Сандански ще го обикнете.

Категория:  Градчета      Етикети: , ,


3 коментари

 1. nevena каза,

  Аз живея в Сандански. Искам да споделя със всички посетители на този сайт, че Сандански е прекрасен град. Тук може да си починете и същевременно да се забавлявате. Заслужава си да дойдете :smile: :wink: :!: :wink:

  октомври 19th, 2009 в 18:33

 2. magi каза,

  Здравейте от гр.Търговище !!! Три години подред поради здравословен проблем на синът ми посещавам красивият град Сандански. Посетете го и се наслаждавайте на красотите му,минералните извори,чистият въздух , красивият парк и др.

  юни 29th, 2010 в 17:01

 3. Йорданка Добрева каза,

  Наистина е много красив и чист град. Мисля да го посетя скоро.

  август 19th, 2010 в 19:20

Добави коментар за Сандански

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa