Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи


Снимка на Велинград от sten

Снимка на Велинград от sten

Велинград се намира в Област Пазарджик, Южна България. Той е разположен в Чепинската котловина в Западните Родопи. Сред най-известните забележителности, които могат да се видят в града са Изворът Клептуза, както и едноименния парк с двете си езера, Крепостта Цепина, Пещерата Лепеница и др. Забележителносите и минералната вода са причината за построяването на много нови хотели във Велинград. Не е случайно, че Велинград бе обявен за спа столица на Балканите.

Категория:  Градчета      Етикети: , ,


4 коментари

 1. Web Design каза,

  Задължителна дестинация за почитателите на СПА процедури :)

  септември 30th, 2009 в 14:44

 2. hristina каза,

  izumitelen grad

  март 22nd, 2010 в 1:25

 3. хотели каза,

  Не съм съгласен с последното мнение, често посещавам Велинград и мога да кажа, че е страхотно. Вярно не е място за млади хора които всяка вечер искат да са на клуб. За любителите на спа удоволствията обаче това е един малък рай. Има и сравнително малки хотелчета, които предлагат голямо разнообразие от спа продцедури, вътрешни и външни и минерални басейни, масажи и т.н.

  януари 6th, 2011 в 11:00

 4. Ангел Йовчев каза,

  Изкарахме чудесна Нова Година във Велинград. Свети Спас - това е името на новият ни любим хотел - спа спа и спа! Чудесна обстановка - хотелът е чисто нов, хубава храна и много спокойствие. Имахме проблеми с малката - последния ден вдигна температура, но за щастие в хотела има и медицински център - доктора ни прегледа и не се наложи да разхождаме малката по болници. Адмирации за целия персонал!

  февруари 11th, 2011 в 17:28

Добави коментар за Велинград

icon_mrgreen.gif icon_neutral.gif icon_twisted.gif icon_arrow.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_confused.gif icon_cool.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_cry.gif icon_surprised.gif icon_lol.gif icon_mad.gif icon_sad.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif 

     Качи снимки от твоята почивка!

   Снимка:

dsa