Туризъм и места за почивка

Впечатления и мнения, въпроси и отговори за градове, курорти и хотели, вили и хижи

Търсите място, където да почивате със семейството си? Иска ви се да е идеалното място, на което да можете да си отпочинете добре, да се разходите сред природата и да се забавлявате цялото семейство?

Какво ще кажете, ако изкарате лятната си почивка в непосредствена близост до една от най - красивите местности в страната - Цигов чарк?

Какво ще кажете, ако ви кажем, че мястото, което ви предлагаме може наистина да ви предложи всичко, за което си мечтаете?

Еко селище Руминика се намира в Дорково, в непосредствена близост до Велинград и Цигов чарк и е място, в което ще се влюбите от първата минута.

Влезте на страниците на http://ruminika.com и веднага ще ви стане ясно, че не сме преувеличили изобщо.

Руминика е за хора, които ценят красотата на родната природа и които държат на семейните ценности и българските традиции.

Еко селището може да ви предложи страхотни самостоятелни вили, оборудвани с всичко необходимо, за да се чувствате като у дома си.

Докато сте гости на Руминика няма да скучаете дори и за секунда, тъй като  в близост до селището се намират много културни, исторически и природни забележителности, на които можете да се насладите, докато се разхождате с велосипеди, с коне или пък просто като пешеходци.

Ако пък ви се иска просто да релаксирате, можете да се наслаждавате от терасата на вилата или от шезлонга край басейна на природата, която ви заобикаля.

Ние сме наясно, че подобни места има много в страната, но ако влезете на страниците на http://ruminika.com и разгледате какво предлага това еко селище сме сигурни, че ще ви омагьоса още докато разглеждате страниците му.

Подобни места в страната има много, но еко селище Руминика е сред малкото, които могат да ви предложат една наистина страхотна семейна почивка на добра цена.

Времето, в което трябва да изберете дестинация за лятната си почивка напредва, затова побързайте и резервирайте някоя от страхотните вили на Руминика докато е време.

Подобни места за почивка:

  1. Шкорпиловци Шкорпиловци е село в Североизточна България, което се намира в близост до Варна. То е спокойно място за лятна почивка,...

Категория:  На Планина, Селски туризъм      Етикети: ,


Коментарите са затворени.

dsa